Terranita Impex-importator direct de articole promotionale

Acasa

Despre noi

Promotii

Stoc intern

Lichidare stoc

Lista cataloage

Cataloage virtuale

Promotion World
Oferte speciale!
Acasa /
Cosuri cadou de Craciun
Promotionale de sezon te asteapta la noi pe site
Anti-stress om de zăpadăCana de ceramica cu design de CraciunCana ceramica cu linguritaCeainic cu model nordicClopotel metalic de Craciun
Glob de 8cm cu LED, în cutiePahar de călătorie cu pereți dubliPăturică din fleece cu plușSablon pentru cafea din metalCana de CraciunCăciulă de Moș CrăciunGlob cu zapadaSet parfumplush snowmanBrad de Crăciun
Peste 20 ani de experienta in distribuirea de materiale promotionale cu personalizare, care dau valoare brand-ului tau. Oferim produse inovative si elegante ce se integreaza usor in afacerea ta sau in activitatile din timpul tau liber.
Confectionam si comercializam bannere, roll-up-uri, mesh-uri, steaguri si litere volumetrice de orice dimensiuni pentru reclame outdoor. Oferta de pret la cerere.
Oferta articole promotionale din stoc in format Excel
lichidari stoc - > octombrie 2015
(fisier Excel cu mai multe file)
descarca lista


Abonati-va la newsletter-ul nostru
Inscrie-te la newsletter-ul nostru.
Vei primi ofertele noastre promotionale si stocul nostru intern, din depozit.Te poti dezinscrie oricand, din orice email primit de la noi, cu un singur email.
Cataloage promotionale gratuite
Cataloagele pentru anul acesta se distribuie gratuit, la cerere.

Trimiteti cererile dvs. la adresa


petruta@terranita.ro
Distribuitor articole promotionale, obiecte si produse personalizate pentru evenimentul, firma sau promotia ta : pixuri, stilouri, rollere, USB-uri, sepci, tricouri, ceasuri, mecanisme ceas perete, brichete, brelocuri, cani, lanyarduri etc.

Branduri comercializate : Stedman, Waldmann, Hanes, Wenger, Diplomat, Bic, Balmain, Dunlop, Jamie Oliver, US Basic, Scripto, Slazenger, Best in Town etc.

Branduri distribuite de Terranita Impex Bucuresti